top of page

 

 

A HANON egy világszerte elismert autóipari beszállító, amely innovatív hűtési és klímarendszereket gyárt vezető autógyártók számára.

 

A cég elkötelezett a fenntarthatóság és az energiahatékonyság iránt, folyamatosan fejlesztve termékeit és gyártási folyamatait.

Hanon.jpg
Hanonsytems_vallalat.jpg

Az AVReporter bevezetése tökéletesen illeszkedett a HANON stratégiájába,amelynek középpontjában a technológiai innovációés a környezettudatosság áll.

A HANON számára fontos volt, hogy különböző gyártók KIF és KÖF  eszközeit egy egységes energiamenedzsment rendszerbe integrálja. A cél az volt, hogy egy átfogó megoldást találjanak, amely képes kezelni és összegyűjteni az adatokat a különböző eszközökből, valamint valós idejű vizualizációt biztosít.

​A Konsys Kft. az AVReporter szoftvert javasolta, amely gyártófüggetlen megoldást kínál az eszközök kezelésére. Az AVReporter sikeresen integrálta a Schneider Electric, Siemens és Schrack eszközöket, így lehetővé vált az adatok összegyűjtése, naplózása és vizualizációja.

Az AVReporter által nyújtott megoldás főbb jellemzői:

  • Adatgyűjtés és naplózás: Az AVReporter lehetővé tette, hogy a különböző gyártók eszközeiből származó adatokat egy helyen gyűjtsék és naplózzák.

  • Vizualizáció: A felhasználók könnyedén készíthettek jelentéseket és dashboardokat, valamint riasztásokat állíthattak be.

  • Webes és asztali felület: Az AVReporter mind webes, mind asztali felületen elérhető, így a felhasználók több platformon is hozzáférhettek az adatokhoz.

  • Bővíthetőség: A jövőben a HANON különböző gyártók új eszközeit is hozzáadhatja a rendszerhez, ezáltal rugalmasan bővíthetik az energiamenedzsment rendszert.

  • Monitoring: A KIF és KÖF rendszereket egyidejűleg tudták monitorozni.

  • Automatizált jelentések: Az automatizált jelentések generálása és e-mailben való küldése a felelős személyeknek jelentősen növelte a hatékonyságot.

Eredmények:

Hatékonyság növekedése

Az automatizált jelentések és riasztások révén a HANON gyorsabban és hatékonyabban tudott reagálni az esetleges problémákra, ezáltal minimalizálva az állásidőt és maximalizálva a termelési hatékonyságot.

Költségmegtakarítás

A különböző eszközök egy rendszeren belüli kezelése csökkentette az üzemeltetési költségeket és az energiafogyasztást, ami hosszú távon jelentős megtakarítást eredményezett.

Rugalmasság

A rendszer bővíthetősége lehetővé tette, hogy a HANON folyamatosan alkalmazkodjon a változó igényekhez és új technológiákhoz, így mindig naprakész maradhatott.

Biztonság

Az integrált rendszernek köszönhetően a HANON jobban nyomon tudta követni az energiafelhasználást és a potenciális problémákat, így növelve az üzem biztonságát.

bottom of page